7 روش عملی تقویت رایتینگ
مهارت writing یا نوشتاری ازجمله مهارتهای مهم چهارگانه در یادگیری و آموزش زبان انگلیسی است، میخواهیم در این مقاله 7 روش متفاوت و کارآمد برای تقویت رایتینگ به شما معرفی کنیم.
فهرست مطلب:
تقویت رایتینگ زبان انگلیسی
بسیاری از زبانآموزان باوجود اهمیت فراوان این مهارت در آزمونهایی همچون آیلتس و تافل، توجه زیادی به مهارت رایتینگ ندارند.
برای تبدیل شدن به یک نویسنده حرفهای و ماهر در زبان انگلیسی نیازمند تمرینهای مستمر و همچنین مطالعه روزانه میباشد. منظور از نوشتن، متون ادبی و تخصصی نیست بلکه براساس دانش و توانایی خود شروع به نوشتن کنید و دامنه لغات خود را روزبهروز گسترش دهید.
شما با استفاده از این 7 روش معرفی شده توسط ما و همچنین در صورت تمرین و استمرار بعداز مدتی متوجه پیشرفت خود در رایتینگ زبان انگلیسی خواهید شد.
1. ریشه کلمات و لغات جدید
بسیاری از لغات زبان انگلیسی ریشهی مشترکی دارند، همانطور که در زبان فارسی برخی از لغات همخانواده هستند در زبان انگلیسی نیز کلمات ریشه در زبان یونانی دارد و برخی کلمات پیشوند و پسوندهای شبیه به یکدیگر دارند، سعی کنید ریشه و وجهمشترک لغات و ارتباطشان را پیدا کنید تا به خوبی به خاطر بسپارید. مانند:
لغات Manual و Manufacture هر دو از ریشه لاتین Man هستند که به معنی Hard (سخت) میباشد.
2. برای تقویت رایتینگ بسیار بخوانید
سعی کنید هر روز یک موضوع را مطالعه کنید، میتوانید یک وبسایت یا چنل در شبکههای اجتماعی را به عنوان مرجع و منبع خود برای مطالعه موضوعات قرار دهید، علاوهبر حوزههای مورد علاقهتان موضوعات مختلف دیگر مانند طبیعت، تاریخ، آشپزی و… نیز مطالعه کنید این امر موجب افزایش دامنه لغات شما در انواع موضوعات و مباحث خواهد شد.
3. تاثیر پارتنر در تقویت writing
داشتن یک دوست و همراه باعث میشود که همواره انگیزه کافی برای نوشتن را داشته باشید و هنگامی که از این کار زده یا سرد شدید باعث میشود که برای عقب نماندن از برنامه و پارتنر خود از آن دست نکشید و ادامه دهید.
همچنین ارائه گزارش روزانه و دادوستد اطلاعات میان شما و دوستان بر روی تثبیت لغات و یادآوری آن تاثیر زیادی دارد.
4. استفاده از وبسایت grammarly
وبسایت grammarly یکی از پلتفرمهای قوی در زمینه رایتینگ میباشد، این وبسایت در دو نسخه رایگان و حرفهای (Premium) ویژگیها و قابلیتهایی را در اختیار شما میگذارد. همچنین برنامهی این وبسایت نیز برای دسترسی و راحتی زبانآموزان نیز تهیه شده و میتوانید بر روی تلفنهمراه خود نصب کنید.
یکی از این قابلیتهای منحصر بهفرد آن غلط گیری املایی و ساختاری جملات انگلیسی شما است که در هر دو نسخهی آن وجود دارد، نسخه حرفهای آن نیز برخی ویژگیهای متفاوت نیز دارد که باید برای استفاده از این نسخه هزینهای پرداخت کنید.
5. رایتینگهای خود را ویرایش کنید
بعداز نوشتن رایتنیگ خود بلافاصله متن خود را بررسی نکنید بلکه بگذارید مدتی از زمان نوشتن متن سپری شود زیرا در آن لحظه ذهن شما توانایی شناسایی اشتاباهات و غلطهای جملات را ندارد.
سپس رایتینگ خود را چندین بار با صدای بلند بخوانید، قطعا درهنگام خواندن متوجه اشتباهات گرامری و ساختاری متن خود خواهید شد، توصیه ما این است که اشتباهات خود را یادداشت کنید تا در نوشتههای بعدی از آنها پرهیز کنید.
همانطور که پیشتر گفتیم میتوانید از وبسایت “گرمرلی” نیز برای آنالیز و بررسی نوشتهتان استفاده کنید؛ اما همانطور که میدانید ربات توانایی تشخیص صددرصدی و کامل اشباهات نوشتاری را ندارد.
بههمین دلیل بررسی این نکات توسط انسان بادقت و ظرافت بالایی انجام میشود، همچنین میتوانید writing خود را برای بررسی به پارتنر و دوستانتان ارسال کنید (و برعکس) زیرا ممکن است اشتباهی از چشم هر دوی شما پنهان مانده باشد.
6. ساختارهای گرامری خود را بهبود دهید
تسلط بر ساختار و قوانین نوشتاری تاثیر زیاد و مستقیمی بر کیفیت متن شما دارد، قوانین گرامری شامل استفاده درست از افعال در زمانهای مختلف، استفاده از (S) برای اسامی جمع یا بیشاز 1 نفر، علائم نگارشی و….
تقویت اصول گرامری و ساختاری میتواند متن شما را روان و قابل فهمتر کند؛ موارد ذکر شده ازجمله اشتباهات رایج و متدوال در متنهای انگلیسی است که بسیاری از زبانآموزان مبتدی از آنها غافل هستند، در هنگام ویرایش نوشتهی خود حتما به این نکات توجه کنید.
7. انگلیسی فکر کنید
احتمالا این جمله که میگویند “انگلیسی فکر کنید” را شنیده باشید، پیشنهاد ما هم این است که به انگلیسی فکر کنید و به انگلیسی بنویسید.
اگر دقت کرده باشید افراد مبتدی در ترجمه جملات فارسی به انگلیسی دقیقا همان کلمات را به انگلیسی تغییر میدهند که در بسیاری از موارد اشتباه و نامربوط است.
به انگلیسی فکر کردن باعث انس بیشتر شما با زبان انگلیسی، تقویت رایتینگ و حتی تقویت اسپیکینگ شما میشود و رفتهرفته ترجمههایتان نیز بهتر شده و مانند یک بومی (native) خواهید نوشت.
دیدگاهتان را بنویسید